Om ni händelsevis skulle få för er att ta en tur ner till Florida Keys, ja, ni vet där Hemingway och grabbarna höll till, missa då inte att ta en välbehövlig rast på den excellenta pizzasyltan Upper Crust Pizza.
Den är strategiskt belägen alldeles vid vägkanten. Som ni förstår av namnet (Upper Crust ung lika med “överklassen”, eller typ “de finaste bitarna” eller nåt) rör det sig här inte om vilken simpel dive som helst. Ånej, här samlas kännarna av vad en riktigt utsökt pizza innebär. Och, inte minst, här bjuds på ett ett föredömligt urval av de allra som läckraste maltdrycker. Själv valde jag, på min ölkunnige sons inrådan, att inmundiga en Chimay Triple; ett belgiskt trappist-öl, bryggt av möjligen något försupna men ändock synnerligen gourmet-öl-inriktade belgiska munkar. “Triple” står för tredubbel maltdos och rejält tilltagen alkoholhalt.
Även det täcka könet blev väl tillgodosett på Upper Crust Pizza. Man kunde notera en faiblesse för viss berusande galenskap:
Färggrannheter som dessa gläder en åldring:
P.S. Låt oss för all del inte sticka under stolen med vad som kan hända om man bälgar i sig alltför många Chimay Triple D.S.:
Liked this post? Follow this blog to get more.